loading..

HOME Рожден ден

Рожден ден

Нашето интерактивно пространство се превръща в приказно помещение за Вашето събитие!
За прекрасните ни малки и пораснали рожденици се грижи усмихнатият ни екип от аниматори, декоратори, водещи, фотографи, любими герои от филми и най-важното – цялото парти е съпроводено от изключително вкусна, сертифицирана домашно приготвена кухня, както и прекрасна музика от вечните класики на Дисни (или друга по избор).

Всеки наш рожден ден се създава по индивидуален сценарии!

✨ Вие избирате, ние осъществяваме! ✨

СТЪПКА ЕДНО

👉 Изберете един от нашите основни пакети (базов, стандарт или премиум). В него е включен наем на приказна зала (която и да е от двете) за 3 часа, обслужване от двама човека, украса от два цвята балони и пълна организация! Вие единствено трябва да дойдете с широка усмивка и да се забавлявате 🌸
🥂 В пакетите Стандарт и Премиум има включена и храна за 10 деца и 20 възрастни, като може да се добави/премахне още. (пишете ни, за да Ви изпратим меню)

СТЪПКА ДВЕ

👉 След избор на основен пакет, добавете към него която пожелаете шоу програма от изброените по-долу (аниматорско шоу, научно шоу или др.)

Ако няма желаното от Вас шоу – споделете ни – ще го открием и направим за Вас!

🥂 ГОТОВИ – СТАРТ ✨

⚜️ ПОДАРЪК – КОМПЛИМЕНТ ОТ НАС, защото сте прекрасни:

⚜️ Водата за всички е комплимент от нас, в неограничено количество

⚜️ Вино, бира или твърд алкохол може да си внесете напълно безплатно

⚜️ Ние работим с вълшебниците от “Тортената къща”, които са невероятни, но ако желаете – внесете си торта – отново напълно безплатно, защото и ние сме прекрасни 😊🎉

 

П.С. ❗ Моля заповядайте не по-рано от 15 минути преди Вашия празник и за да бъде вълшебен и празника на семейството след Вас – освободете не по-късно от 5минути след таксуваното време. В противен случай ще дължите такса overtime.

 

📸 Фотограф: 1 час – 130лв/2 часа – 220лв

 

За повече информация:

+359 898 763 676
+359 895 688 288

Адреси:
“Споделено 1”, база Полигона (до The Mall)
“Споделено 2”, база Овча купел 1, бул. Монтевидео (с/у Фантастико)