loading..

HOME Детски център

Детски център

Литературно четене, време за добри обноски, интерактивни игри и играчки, красиво пространство, вдъхновяваща музика и нейната история, лаборатория на експериментаторите, сугестопедичен английски, развитие на емоционална интелигентност, художествени и танцови класове. Това са само част от нещата, които “Споделено пространство” и нашите прекрасни творци и педагози предлагат.

Всяка седмица в “Споделено” има различна образователна тема и всички активности са подчинени на нея, за да задържим вниманието на нашите-ваши деца и вдъхновението да не ги напуска.

Всеки един образователен клас, творческо ателие, литературно четене, ситуационна среда, игрова схема или експеримент е подвластен на тази тема и по този начин децата многопластово преоткриват света чрез нея и в максимална дълбочина запазват своите нови знания и умения.

Ежемесечно каним мотивиращи личности на нашите съ/БО/бития, като внимателно следим интереса на децата, за да можем чрез тях да отговорим на всичките им милион въпроси.

С любов създаваме приятелства и желанието ни е вашите деца да се прибират изморени и усмихнати. Това е от първостепенна важност за нас.

Също така вярваме, че музиката и музикотерапията са важни за развитието, жизнеността и щастието на едно дете, както и за изграждането на неговата сетивност, затова при нас деликатният фонов аранжимент на известните музикални класики на Дисни са част от задължителната обстановка.

В някои чаени следобеди си позволяваме да слушаме джаз и суинг.

В таксата на детски център “Споделено пространство” са включени:

– литературно четене

– изящно и приложно изкуство

– музика и история на инструментите

– танци по Дисни (модерен балет и джаз)

– образователни класове по всички дисциплини

 

Нашият прекрасен екип и база предлагат:

– съвременни подходи

– индивидуално внимание и грижа

– ежедневни разходки на открито

– интерактивна база и играчки, изцяло от естествени материали

– внимание към детайла

– сугестопедичен английски език

– развитие на емоционална интелигентност чрез изкуство

– “Фортисимо в клас” с Хари Ешкенази – световни класики и адаптирани детски песнички в изпълнения на живо

 

* За допълнителните дейности в настоящия момент попитайте на посочените телефони.

 

ВАЖНО! Групите ни са с ограничен брой до 12 деца.