loading..

HOME Нашата база

Нашата база

“Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери. Точно това правят нещотърсачите!”

Пипи Дългото Чорапче

Гордеем се с интерактивната ни база. Това можем да кажем на първо място. Тя е правена така, че ние самите да сме спокойни и щастливи да оставим собствените си деца там. Безопасността и сигурността на децата са сред приоритетите ни, покривайки всички изисквания на РЗИ.

СПОДЕЛЕНО ПРОСТРАНСТВО е различно с това, че изключително съвременният му интериорен дизайн, разработен от Борислав Гергинов-Тути и нас – Коси и Силвия, позволява всички тези дейности да са ситуирани на едно единствено пространство, което постоянно променя своята форма, цвят и визия.

Разполагаме със собствена сцена и backstage пространство, която се превръща в кино зала, библиотека, кът за четене, триъгълник на Пиклер, павилионче за вълшебни думи /от което можеш да си “купуваш” нешица единствено срещу думите “благодаря, бихте ли…, ако обичате, приятен ден и др./, дървени столове и маси с място за всяко дете, дърво-Вдъхновител ( под него си четем мечтите и взимаме решения как можем да ги достигнем), огромна тебеширена стена, тайнствени палатки, подвижна стена с “тайни джобове”, в които крием подаръците за рождениците и много, много други.

Ние наричаме нашите 4 дейности “Житейски кръговрат”

Детски център –  порастване
Танцова академия – развитие
Зала за събития – израстване

Сватбен танц – Намиране

Всеки един от тези периоди са изключително важни и във всеки сектор работят квалифицирани специалисти – педагози, учители, хореографи, аниматори и творци.

Те са ситуирани в различни дни и часове и по този начин разполагат с “цялото време на света” (или това по график 😁) да удостоят нашите малки и пораснали посетители с ексклузивно внимание.

“Красотата ще спаси света” и ние сме щастливи, че можем да предложим на нашите малки и големи деца това пространство.

(Прожекциите са отворени за всички посетители на “Споделено пространство”, както и за техните приятели. Децата от танцовата академия ги гледат безплатно, като заложени в програмата на обучението им. За всички останали прожекцията е отворена срещу закупуване на билет.)

Адреси:
“Споделено 1”, база Полигона (до The Mall)
“Споделено 2”, база Овча купел 1, бул. Монтевидео (с/у Фантастико)