loading..

HOME Детска занималня и почасово гледане

Детска занималня и почасово гледане

Литературно четене, време за добри обноски, интерактивни игри и играчки, красиво пространство, вдъхновяваща музика, лаборатория на експериментаторите, английски и немски език, художествени и танцови класове. Това са само част от нещата, които “Споделено пространство” и нашите прекрасни творци и педагози предлагат.

Всяка седмица програмата ни е базирана на дадена тема, която заедно с децата сме избрали в края на предходната, за да съумеем да задържим вниманието им и вдъхновението да не ги напуска.
Всеки един клас, творческо ателие, литературно четене, игра или експеримент е подвластен на тази тема, за да могат многопластово децата да преоткриват света, чрез нея.
Ежемесечно каним мотивиращи личности, като внимателно следим интереса на децата, за да можем чрез тях да отговорим на всичките им милион въпроси.

На територията на базата разполагаме със сцена, която се превръща в кино зала и веднъж месечно правим прожекции на спектакли, поучителни филми и мюзикъли от световната сцена за онези, които имат интерес към нея.
Искаме да създадем приятелства и вашите деца да се прибират изморени и усмихнати. Това е от първостепенна важност за нас.

Също така вярваме, че музиката и музикотерапията са важни за развитието, жизнеността и щастието на едно дете, както и за изграждането на неговата сетивност, затова при нас деликатният фонов аранжимент на известните музикални класики на Дисни са част от задължителната обстановка.
В някои чаени следобеди си позволяваме да слушаме джаз и суинг.

ВАЖНО! Групите ни са с ограничен брой до 12 деца.