loading..

HOME Детска занималня

Детска занималня

Литературно четене, време за добри обноски, интерактивни игри и играчки, красиво пространство, вдъхновяваща музика, лаборатория на експериментателите, английски и немски език, художествени и танцови класове. Това са само част от нещата, които “Споделено пространство” и нашите прекрасни творци и педагози предлагат.

Всяка седмица програмата ни е различна, за да съумеем да задържим детското внимание и вдъхновението да не ги напуска.

Ежемесечно каним мотивиращи личности, като внимателно следим интереса на децата, за да можем чрез тях да отговорим на всичките им милион въпроси.

На територията на базата разполагаме със сцена, която се превръща в кино зала и веднъж месечно правим прожекции на спектакли, поучителни филми и мюзикъли от световната сцена.
Искаме да създадем приятелства и вашите деца да се прибират изморени и усмихнати. Това е от първостепенна важност за нас.

Също така вярваме, че музиката и музикотерапията са важни за развитието, жизнеността и щастието на едно дете, както и за изграждането на неговата сетивност, затова при нас деликатният фонов аранжимент на известните музикални класики на Дисни са част от задължителната обстановка.
В някои чаени следобеди си позволяваме да слушаме джаз и суинг.

ВАЖНО! Групите ни са с ограничен брой до 12 деца.