loading..

HOME ТУЙ-ОНУЙ: ПРИКАЗКА С ИГРА

ТУЙ-ОНУЙ: ПРИКАЗКА С ИГРА

Туй – онуй е българска авторска поредица от интерактивни приказки за app, android и за книжния пазар. Туй-онуй е място, което дава отговор на любопитните детски въпроси. Но това не са онези отговори, които ще намерите в енциклопедиите, а истински приказки, които дават криле на детското въображение.

Децата, попаднали в Туй-онуй имат възможността да станат герои в приказния свят от игри и вълшебства, да преоткриват света по свой собствен начин, да се учат и най-вече – да бъдат любопитни.
И, разбира се, да им е весело и забавно!

Хайде, смело влезте в този приказен свят!

В това съ/БО/битие, вие, деца, ще се докоснете до приказните редове на “Как се казва тази книга?”. Главната героиня Любка ще ви води през препятствия и любопитни факти до неочаквани игрови завършеци!

💡 Проектът е авторски и негов създател е Мая Бочева – Уики /анимационен режисьор, илюстратор и аниматор/. Работила по много проекти свързани с децата и образованието, като създател на книги, анимационни филмчета и игри.
✨Тя е слънчева, лъчезарна и изключително интересна! Въвлича ни в приказния й свят без да се усетим.
💒 Тя ще бъде там през цялото приключение, както и да ви даде възможност да си закупите книга с автограф!

И това не е всичко! Мая ще покаже на вас, деца, как да си измислите и направите своя собствена книжка и още в същия ден ще си тръгнете с нея!
Не е ли вълнуващо?

Запази своето място сега:
☎️ 0898 763 676
0895 688 288

ВХОД: 24лв

Date

Dec 04 2021

Time

4:00 pm

Comments are closed here.