loading..

HOME КОЛЕДНО ПАРТИ ЗА БЕБОЦИ И КОКТЕЙЛ ЗА РОДИТЕЛИ

КОЛЕДНО ПАРТИ ЗА БЕБОЦИ И КОКТЕЙЛ ЗА РОДИТЕЛИ

Е, кое дете не мечтае за дядо Коледа? А вие все се чудите как тайно да оставите подаръците под елхата, докато то спи и на другия ден все пита са тоз пусти Дядо Коледа, който е изял бисквитите с мляко и е избягал през комина.
Спокойно! Тази година сме ви измислили страхотно решение!
Сигурни сме, че децата вече са си написали писмата, а вие сте се втурнали по магазините да ги изпълнявате! Донесете красиво опакованите им подаръци, а нашия фантастичен дядо Коледа с много чувство за хумор ще им ги поднесе във великолепната ни коледна атмосфера!

И още! Забравихте ли коледната фотосесия?! Винаги е толкова трудоемко: “обуй си чоропогащника; сложи вратовръзката; нееееее , не мажи костюма с пюре; стига де, маме, не те лъжа – изглеждаш чудесно, нищо, че роклята ти е неудобна” 😁 и още много, много други.
Е, тази Коледа ще ви отменим и ще уловим истински, чувствен и динамичен кадър на прекрасните деца в скута на Дядо Коледа, докато вълнуващо си разказват желанията, а вие ще си хапвате вкусна храна, ще пиете шампанско и ще сте се разписали И с коледната фотосесия! А може и да се включите – зависи от вас!

✨ Вие избирате, ние осъществяваме! ✨

🧑‍🎄 Фантастичен дядо Коледа (ама наистина е дядо! Толкова е мило, нали?)
📸 Коледен кадър от чудесната @мъхчрта
🥂 Коктейл с вкусна храна и шампанско за родители (ееех, откога го чакате, нали?)
🥙 Домашни банички и вкусотии за децата (да, знаем, че са малки – съобразили сме го 😊)

ВХОД: 24лв

Date

Dec 19 2021

Time

11:00 am - 4:00 pm

Comments are closed here.